OBIECTIV: EVENTUL – Campioana Știința Baia Mare se pregătește de finala Cupei României din 2 aprilie cu 6 noi coechipieri

0
566
1. James Liam Scott, 2. Jeremiah Skelton, 3. Kefentse Mahlo, 4. Luis Agustin Mansilla, 5. Tanaka Brandon Tabonga Mudzekenyedzi, 6. Timothy Lilomaiava

RUGBY. 6 plecări și 6 veniri în lotul CSM Știința Baia Mare, echipa campioană en-titre urmând să dipute sâmbătă, 2 aprilie 2022, finala Cupei României, având ca obiectiv realizarea unui nou event (câștigarea în aceeași ediție a campionatului și a Cupei României). Finala Cupei României la rugby, dintre CSM Știința Baia Mare și SCM – USAMVB Timișoara, are loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, de la ora 12:00 (meciul este transmis în direct pe TVR 1), partida este arbitrată la centru de Radu Petrescu (București).

 

În pauza competițională, băimărenii s-au despărțit de 6 jucători: fostul căpitan al echipei, Marius Dănilă (retras din activitate la 35 de ani, după 15 ani petrecuți la Știința), mijlocașul namibian Helarius Kisting (care a activat 3 ani la Știința), jucătorul neo-zeelandez de linia a II-a Mtya Dumani Siphosethu (retras din activitate, după 7 ani petrecuți în echipa băimăreană), pilierul georgian Omar Baliashvili (a activat la Știința aproape un an și jumătate), aripa neo-zeelandeză Simon Fonua (a activat la Știința 5 luni) și tânărul închizător Daniel Cosmin Todoran (retras din activitate).

 

Locul acestora a fost luat de 6 nou-veniți: neo-zeelandezul Jeremiah Skelton (25 de ani, închizător), argentinianul Luis Agustin Mansilla (23 de ani, pilier), sud-africanul Kefentse Mahlo (29 de ani, aripă), sud-africanul James Liam Scott (23 de ani, pilier), sud-africanul Tanaka Brandon Tabonga Mudzekenyedzi (24 de ani, centru, născut în Zimbabwe, are dublă cetățenie) și neo-zeelandezul Timothy Lilomaiava (23 de ani, are și cetățenie samoană).

 

* Colaj foto realizat de 2mnews în baza foto @CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here