NUMIRI – Sânge proaspăt în justiția maramureșeană: trei noi magistrați

0
999

MAGISTRAȚI. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 decembrie, decretele de numire în funcția de judecător sau de procuror a candidaților declarați admiși la concursul de admitere în magistratură desfășurat în perioada 4 iulie – 12 octombrie 2017.

 

Astfel, în județul Maramureș au fost numiți trei magistrați, doi judecători și un procuror. Marius-Nicolae Buhai a fost numit judecător la Judecătoria Vișeu de Sus, în același oraș fiind numită în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus Lăcrămioara-Marioara Vlad. Și Judecătoria Baia Mare are un nou magistrat, în persoana Andei-Tereza Oprea-Potra.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here