NUMIRI – Sânge proaspăt în justiția maramureșeană: trei noi magistrați

0
596

MAGISTRAȚI. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 decembrie, decretele de numire în funcția de judecător sau de procuror a candidaților declarați admiși la concursul de admitere în magistratură desfășurat în perioada 4 iulie – 12 octombrie 2017.

 

Astfel, în județul Maramureș au fost numiți trei magistrați, doi judecători și un procuror. Marius-Nicolae Buhai a fost numit judecător la Judecătoria Vișeu de Sus, în același oraș fiind numită în funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus Lăcrămioara-Marioara Vlad. Și Judecătoria Baia Mare are un nou magistrat, în persoana Andei-Tereza Oprea-Potra.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ