NUMIRE – Zetea îşi schimbă „Cosminii” la cabinet – Cosmin Drulea în locul lui Cosmin Butuza

1
578
Cosmin Drulea, noul șef de cabinet al președintelui CJ Maramureș

CABINET. Pentru că a rămas fără şef de cabinet după numirea lui Cosmin Butuza în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Gabriel Zetea, l-a numit în funcţie pe Cosmin Drulea. Însă şi acesta, ca şi Butuza, a trebuit să demisioneze din fucţia de consilier judeţean, cele două fiind incompatibile.

 

Astfel, Zetea a jucat, din nou un lose-win, pierzând un consilier judeţean din grupul PSD care poate lega două vorbe, dar a câştigat un şef la Cabinetul preşedintelui. Cosmin Ion Drulea a fost preşedinte al TSD Maramureş (ca şi Butuza) şi în 2013 a preluat de la Zetea, devenit preşedinte, prerogativele de purtător de cuvânt al filialei judeţene. Drulea, profesor de sport la Colegiul Tehnic Transilvania, era la al doilea mandat de consilier judeţean.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here