NUMIRE – Valeria Mirela Brezoczki, noua președintă a Organizației de Femei Liberale din Maramureș

0
716
Valeria Mirela Brezoczki
Valeria Mirela Brezoczki

LIBERALI. În cadrul ședinței Biroului Politic Național, Valeria Mirela Brezoczki a fost numită noua președintă interimară a Organizației de Femei Liberale din Maramureș. Valeria Mirela Brezoczki este consilier local la Baia Sprie, un membru important al partidului, care s-a implicat activ în proiectele pe care Partidul Național Liberal le-a demarat, atât la nivelul județului, cât și la nivel național.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: „Sunt convins că experiența sa va aduce echilibru și performanță pentru OFL Maramureș și va da un impuls activității acestei organizații, având în vedere că ne așteaptă alegeri importante anul acesta și în 2020. Valeria Brezoczki are toată susținerea mea și a conducerii județene a PNL Maramureș pentru a face din organizația de femei liberale o forță în cadrul filialei noastre”.

 

Valeria Mirela Brezoczki, președintă interimară OFL Maramureș: „Mă bucură faptul că membrii Biroului Politic Național mi-au acordat această poziție, lucru care îmi arată totodată că au încredere în mine și că îmi apreciază munca și eforturile pe care le-am depus alături de colegii mei din cadrul filialei PNL Maramureș pentru a duce la îndeplinire diferite obiective și proiecte pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea Maramureșului și a României. Sunt sigură că împreună cu celelalte organizații liberale maramureșene vom realiza proiecte frumoase pentru cetățeni și, bineînțeles, vom lupta pentru victoria alegerilor care urmează anul acesta și în 2020”.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here