NUMIRE – Un judecător de 38 de ani, numit președinte al Tribunalului Maramureș

0
2638

JUSTIȚIE. Judecătorul Nicolae Stamate-Tămășan a fost numit președinte al Tribunalului Maramureș de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii. Decizia intră în vigoare din 15 iulie 2018. Stamate-Tămășan a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere cu media 9,42.

 

Nicolae Stamate-Tămășan

Nicolae Stamate-Tămăşan (38 de ani) îşi desfăşoară activitatea ca judecător din anul 2010, profesând la judecătoriile Satu-Mare şi Baia Mare, precum şi la Tribunalul Maramureş (Secţia I civilă). La Judecătoria Baia Mare și la Tribunalul Maramureș a fost vicepreședinte – la ultima instituție, fiind numit în funcție la 1 ianuarie 2018, iar din 13 aprilie 2018, după ce funcția de președinte a fost declarată vacantă, prin pensionarea judecătoarei Cristina-Laura Lihet, Stamate-Tămășan a fost numit președinte interimar.

 

Noul președinte al Tribunalului Maramureș s-a născut în 14 martie 1980, este originar din Tecuci (jud. Galați), este căsătorit şi are trei copii. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, profesând inițial ca avocat în cadrul Baroului Bucureşti.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here