NUMIRE – Un judecător de 38 de ani, numit președinte al Tribunalului Maramureș

0
1801

JUSTIȚIE. Judecătorul Nicolae Stamate-Tămășan a fost numit președinte al Tribunalului Maramureș de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii. Decizia intră în vigoare din 15 iulie 2018. Stamate-Tămășan a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de conducere cu media 9,42.

 

Nicolae Stamate-Tămășan

Nicolae Stamate-Tămăşan (38 de ani) îşi desfăşoară activitatea ca judecător din anul 2010, profesând la judecătoriile Satu-Mare şi Baia Mare, precum şi la Tribunalul Maramureş (Secţia I civilă). La Judecătoria Baia Mare și la Tribunalul Maramureș a fost vicepreședinte – la ultima instituție, fiind numit în funcție la 1 ianuarie 2018, iar din 13 aprilie 2018, după ce funcția de președinte a fost declarată vacantă, prin pensionarea judecătoarei Cristina-Laura Lihet, Stamate-Tămășan a fost numit președinte interimar.

 

Noul președinte al Tribunalului Maramureș s-a născut în 14 martie 1980, este originar din Tecuci (jud. Galați), este căsătorit şi are trei copii. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, profesând inițial ca avocat în cadrul Baroului Bucureşti.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ