NUMIRE – Șef nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației: Constantina Mariș, procuror din Baia Mare

0
1856

PROCURORI. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a Constantinei Mariș, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş (soțul său este administrator public la Primăria Cavnic).

 

Decizia a intrat în vigoare în 2 noiembrie 2019 și este valabilă pentru o perioadă de 3 luni, până ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii. Parchetul Sighetu Marmației a fost condus în perioada 1 ianuarie 2009 – 2 martie 2019 de Ioan Ardelean, care a decedat.

 

După decesul lui Ardelean, la șefia Parchetului din Sighetu Maramației a fost numit, cu titlu interimar, până în 2 noiembrie 2019, procurorul Nelu Roman, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Numirea lui Mariș, cu titlu interimar, la conducerea procurorilor sigheteni, a fost făcută de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, cu avizul procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și cu acceptul procurorului Mariș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here