NUMIRE – Fostul polițist Dorin Coste, noul șef al Direcţiei Generale de Acţiune Civică din cadrul Primăriei Baia Mare

3
2847
Dorin Ioan Coste

ȘEF. Comisarul șef în rezervă Dorin Ioan Coste, fostul șef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş, va fi primul șef al Direcţiei Generale de Acţiune Civică, serviciu nou înființat în cadrul Primăriei Baia Mare.

 

Deși funcția de director general al nou înființatului serviciu, scoasă la concurs, a fost „vânată” de șase candidați ale căror dosare au îndeplinit cerințele solicitate de Primăria Baia Mare, unul singur a fost declarat admis în urma probei scrise. Comisar șef în rezervă Coste a obținut 92,70 de puncte din 100 posibile (echivalentul notei 9,27), ceilalți având note cuprinse între 5,18 și 2,5 (doi candidați nici nu s-au mai prezentat la proba scrisă).

 

În consecință, Dorin Coste va fi noul director general al noii Direcţiei Generale de Acţiune Civică, un soi de poliție paralelă (că tot se poartă expresia în aceste zile tulburate, nu?) a Poliției Locale. Ura, la mai mare și la gară!

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Directia Generala de Actiune Civica ce obiect de activitate are?Este o structura mai complexa a Politiei Locale, mai mult cu atributii pe linie de investigatii?Multumesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here