NUMIRE – Fostul arbitru maramureşean Cristi Balaj, consilierul ministrului Tineretului şi Sporturilor

0
245
Cristi Balaj (sursa foto:dolcesport.ro)

ÎN MINISTER. Băimăreanul Cristi Balaj, fost arbitru de fotbal, acum consultant al televiziunii Dolce Sport, a acceptat propunerea ministrului Tineretului şi Sporturilor, Marius Alexandru Dunca, şi îi va deveni consilier pe problematica sportului.

 

Balaj (45 de ani) s-a retras din arbitraj la sfârşitul anului trecut, după 22 de sezoane în care a condus la centru 341 de meciuri, fiind, din acest punct de vedere, al doilea arbitru din toate timpurile din România.

 

Dunca este braşovean, vicepreşedinte TSD şi a fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în Guvernul Ponta.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here