NUMIRE – Fostul arbitru maramureşean Cristi Balaj, consilierul ministrului Tineretului şi Sporturilor

0
120
Cristi Balaj (sursa foto:dolcesport.ro)

ÎN MINISTER. Băimăreanul Cristi Balaj, fost arbitru de fotbal, acum consultant al televiziunii Dolce Sport, a acceptat propunerea ministrului Tineretului şi Sporturilor, Marius Alexandru Dunca, şi îi va deveni consilier pe problematica sportului.

 

Balaj (45 de ani) s-a retras din arbitraj la sfârşitul anului trecut, după 22 de sezoane în care a condus la centru 341 de meciuri, fiind, din acest punct de vedere, al doilea arbitru din toate timpurile din România.

 

Dunca este braşovean, vicepreşedinte TSD şi a fost președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în Guvernul Ponta.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ