NUMIRE – Consilierul județean Nicolae Mișulec, președinte al filialei Maramureș a Asociației Proprietarilor de Păduri din România

0
736
Nicolae Mișulec

PROPRIETARI DE PĂDURI. Consilierul județean Nicolae Mișulec, președinte al Asociației Composesorale Bistra din Valea Vișeului, a fost desemnat președinte al filialei județene Maramureș a Asociației Proprietarilor de Păduri din România (APPR). Numirea este cu titlu interimar, conform deciziei de constituire și conducere a filialei Maramureș, care îl numește pe Mișulec reprezentantul APPR în Maramureș și îi dă acestuia mână liberă pentru aflierile de noi membri din județ la APPR.

 

Mișulec a declarat, pentru 2mnews, că își dorește să îi atragă în APPR Maramureș pe toți proprietarii de păduri din județ și că principalul său deziderat în puternica organizație de proprietari constă în câștigarea drepturilor financiare pentru proprietarii care dețin păduri în zonele protejate (în special în Parcul Național Munții Maramureșului, dar nu numai), proprietăți care sunt interzise a fi exploatate, dar care nu aduc proprietarilor și compensațiile financiare impuse de legislație, ci numai cheltuieli suplimentare.

 

Mișulec a mai precizat că din noua postură de președinte al APPR Maramureș va adresa Guvernului o interpelare cu propunerile proprietarilor de păduri din zone protejate privind modul de soluționare al acestei dispute.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here