NUMIRE – Călin Bota (președinte PNL Baia Mare) a fost numit secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene

0
1849
Călin Bota

SECRETAR DE STAT. Călin Ioan Bota (președinte PNL Baia Mare) a fost numit, cu puțin timp în urmă, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Bota este cel de-al treilea secretar de stat din Maramureș din Guvernul Orban, după deja efectuatele numiri la Cancelaria Prim-ministrului (Ionel Bogdan – președintele PNL Maramureș) și la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (Florin Nicolae Creț – prim-vicepreședinte PMP Baia Mare).

 

Călin Bota (43 de ani), care în acest moment este, administrativ, consilier județean și, profesional, contabil șef la Ocolul Silvic Municipal Baia Mare, a avut pentru o scurtă perioadă (cinci luni), în 2010-2011, atribuții de viceprimar al municipiului Baia Mare și a fost timp de două mandate (2008-2016) consilier municipal.

 

Este absolvent al Facultății de Științe Economice – specializarea Finanțe și Asigurări a Universității din Oradea (1998) și deține o diplomă de master în Managementul Financiar-Contabil și Juridic al firmei (2004, Facultatea de Marketing, Management, Informatică a Universității Vasile Goldiș). Evident, Bota va demisiona din funcția de consilier județean, PNL urmând să numească un nou consilier județean de pe lista de supleanți.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here