NU SUNTEM CHIAR S─éRACI ­čśë – Administra╚Ťia jude╚Ťului a cump─ârat un autovehicul pentru transport materiale cu aproape 300.000 lei

1
2367

ACHIZI╚ÜIE. Consiliul Jude╚Ťean Maramure╚Ö a semnat la 25 octombrie 2023 contractul de achizi╚Ťie a unui autovehicul utilitar cu trac╚Ťiune integral─â, destinat transportului de materiale, cu o mas─â maxim─â de 3,5 tone. Autovehiculul trebuie livrat ├«n 30 de zile, conform contractului.

 

Contractul a fost semnat cu firma Land Motors SRL Baia Mare (administrat─â de Danciu Dragomir), dealerul local Toyota, la valoarea de 294.750 lei (sum─â care include TVA) – criteriul de atribuire a fost pre╚Ťul cel mai mic, dar firma a fost unic ofertant. Suma va fi pl─âtit─â din bugetul jude╚Ťului.

 

* Foto generic─â

 

2mnewsATEN╚ÜIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro ╚Öi sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor ╚Öi drepturile conexe. Con╚Ťinutul fiec─ârui articol poate fi preluat ├«n limita a 500 de caractere, cu citarea sursei ╚Öi inserarea vizibil─â a link-ului c─âtre articolul respectiv. ├Än caz contrar, autorul textului preluat f─âr─â respectarea condi╚Ťiilor se va adresa instan╚Ťelor de judecat─â. V─â mul╚Ťumim pentru ├«n╚Ťelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here