NOUL LOT – După plecarea a 6 jucători, Explorări Baia Mare începe să anunțe și nou-veniții: primul, trăgătorul George Breban de la Știința București

0
287

VOLEI MASCULIN – EXPLORĂRI. După ce a anunțat plecarea a 6 jucători, echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare începe să prezinte și nou-veniții: primul, trăgătorul universal George Breban de la CSU Știința București (echipă care a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul 11 și a retrogradat în liga secundă).

 

Vasile George Breban (20 de ani, 1,97m înălțime) este originar din Oradea, a fost format la LPS CSȘ Bihorul Oradea (antrenor Zoltan Kovacs) și la sfârșitul anului 2020 a fost transferat de SCM Zalău (era component al lotului național de juniori), echipă cu care în martie 2021 a debutat în Liga I și a devenit vicecampion național.  În ianuarie 2022 a fost transferat la CSU Știința București, echipă pentru care a jucat două sezoane.

 

* Foto: @CSU Știința București

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here