NOUL LOT – Al doilea nou-venit în lotul echipei de volei Explorări Baia Mare: Pierre Bouleau, primul francez din echipa băimăreană

0
207

EXPLORĂRI BAIA MARE. Echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare, care a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul 7, ocupând pentru al treilea an consecutiv această poziție în Liga I, și care a pierdut la finalul sezonului 6 jucători, a anunțat un nou transfer: liberoul Pierre Bouleau, în sezonul trecut la vicecampioana Franței, Chaumont Volley-Ball 52. Acesta este cel de-al doilea nou-venit, după trăgătorul George Breban de la Știința București (echipă retrogradată din Liga I).

 

Pierre Bouleau (24 de ani, 1,79m înălțime), care a devenit primul jucător francez din istoria echipei Explorări, a început voleiul la vârsta de 11 ani, în Mayenne, la ASPTT Laval (club de Liga a 3-a). Până acum a jucat doar la echipe din Franța, această fiind prima sa experiență externă, cauzată probabil și de dorința de a juca mai mult (la Chaumont a fost al doilea libero).

 

Iată cum arată traseul sportiv al liberoului francez: Arago de Sète (2016-2019), Avignon Volley-Ball (2019-2020), Chaumont Volley-Ball 52 (2020-2023).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here