NOU-VENITĂ – Minaur Baia Mare a anunțat primul transfer pentru viitorul sezon: centrul sârb Aleksandra Vukajlović

0
239

TRANSFER. Minaur Baia Mare a anunțat primul transfer pentru viitorul sezon: centrul sârb Aleksandra Vukajlović (24 de ani). În sezonul 2021-2022, Vukajlović a jucat la Érd HC (Ungaria), unde a fost împrumutată de clubul DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) Schaeffler. Ea este componentă a naționalei Serbiei, pentru care a marcat de 28 de ori în 14 meciuri.

 

Vukajlović și-a început cariera la ŽORK Jagodina (2015-2016), de unde s-a transferat la echipa maghiară Békéscsabai Előre NKSE (2016-2020), iar apoi a semnat pentru 2 ani cu echipa din Debreceni (Ungaria).

 

* Foto: @Blasius Photography

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here