NOU-VENITĂ – Minaur a anunţat al treilea transfer: brazilianca Talita Alves Carneiro, inter stânga

0
207

TRANSFER. Clubul băimărean Minaur a anunțat al treiela transfer în echipa sezonului viitor: brazilianca Talita Alves Carneiro (25 de ani), inter stânga. În acest sezon, Carneiro activează la echipa spaniolă Club Balonmano Femenino Malaga Costa del Sol, cu care va juca finala EHF European Cup (a treia competiție valorică intercluburi a continentului) – a marcat 26 de goluri în această ediție a cupei europene.

 

În cariera sa, Carneiro a mai jucat la echipa turcă Yalikavaksports Club și la echipa braziliană Concórdia Santa Catarina. Este absolventă a Universidade do Contestado, cu specializarea fizioterapeut. Ea este componentă a echipei naţionale de Braziliei.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here