NOU-VENITĂ – Al șaselea transfer anunțat de Minaur: muntenegreanca Dijana Ujkic, extrema dreaptă

0
237

TRANSFER. Clubul Minaur a anunțat al șaselea transfer al echipei de handbal feminin pentru următorul sezon, muntenegreanca Dijana Ujkić (25 de ani), extrema dreaptă. Componentă a naționalei țării sale, Ujkić este cea de-a doua jucătoare din Muntenegru recent transferată de clubul băimărean, după pivotul Itana Čavlović (24 de ani). În acest sezon, Ujkić joacă pentru echipa franceză Bourg de Péage Drôme HB.

 

De-a lungul carierei sale, handbalista din Muntenegru a mai jucat la echipele ŽRK Danilovgrad (Muntenegru), ŽRK Buducnost (Muntenegru), Măgura Cisnădie (România), Gloria Buzău (România) și Bourg de Péage Drôme HB (Franța).

 

* Foto: @ Fabrice Hebrard via Le Dauphiné Libéré

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here