NOU – CFR introduce vagoane de dormit sau cușetă și la trenurile de zi de pe ruta Baia Mare – București, cu un cost suplimentar de 20-40 lei/loc

0
1222

INFO – SERVICIU. CFR Călători a anunțat introducerea vagoanelor de dormit sau cuşetă și la trenuri de lung parcurs cu circulaţie pe timp de zi, printre care cele de pe ruta Bucureşti Nord – Baia Mare şi retur.

 

Acest serviciu are un preţ special: la vagonul de dormit cu două locuri costul suplimentului de pat va fi de 20 lei (reducerea fiind de 75% pe oricare din relaţiile incluse pe ruta Bucureşti Nord – Baia Mare la trenurile IR 1745/ RE 4005 şi RE 4006/ IR 1746), iar la cușetă reducerea este de 25-27% din preţul suplimentului de pat (practic, suplimentul de pat va fi 40 lei, respectiv 30 lei, la trenurile IR 1833, respectiv IR 1834).

 

Vagoanele de dormit şi cuşetă sunt dotate cu instalaţii de climatizare şi prize electrice. Reducerile se aplică începând cu 8 aprilie 2021 şi nu se cumulează cu alte oferte sau facilităţi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here