NOTA DE PLATĂ – În septembrie și octombrie, reparațiile străzilor din Baia Mare aduc încă 2 milioane de lei asocierii ARL Cluj & Zoicaș & Baltă

0
323

INFRASTRUCTURĂ. În perioada 4 septembrie – 31 octombrie, din contractul referitor la gestiunea întreținerea, reparațiile străzilor din Baia Mare, asocierea de firme Antrepriza Reparații și Lucrări (ARL) Cluj SA  (societate deținută de austriecii de la Strabag) – Construrom SA – Nord Vest Infrastructură  și Servicii SRL va încasa încă 2 milioane de lei.

 

Aceasta este cea de-a patra plată pe care o face municipalitatea din 6 martie 2018 încoace, după semnarea acordului-cadru dintre primarul Cătălin Cherecheș și reprezentații asocierii (Dan Lucian Mihalca – ARL Cluj, Marcel Zoicaș – Construrom și Ionuț Baltă – Nord Vest Infrastructură și Servicii).

 

În cele opt luni de contract de asfaltare, plombări, întreținere a străzilor cu municipalitatea Baia Mare, asocierea de firme va însuma plăți de 15 milioane de lei (echivalentul a peste 3,2 milioane de euro), cu o medie de peste 1,8 milioane de lei pe lună.

 

Valoarea exactă a contractului, care se întinde până în martie 2020, nu s-a pronunțat, acesta fiind unul vast, „de 30, chiar 40 de milioane de euro”, după cum a spus, la semnarea contractului, primarul Cherecheș – estimarea maximă a beneficiarului (municipiul Baia Mare) fiind inițial, la licitația din vara anului trecut, de 70 de milioane de lei + TVA.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here