NOAPTE BUNĂ – S-a rezolvat: firma care deține Hotel Minerul din Baia Mare a intrat în insolvență

0
1119

CERERE ADMISĂ. A intrat în insolvență firma care deține în proprietate cea mai mare parte a Hotelului Minerul din Baia Mare (respectiv partea hotelieră, restaurantul și magazinul alimentar). Complexul Sfântul Ștefan SA (anterior a avut denumirea Hotel Restaurant Minerul SA), firma în cauză, și-a cerut insolvența în 19 ianuarie 2021 și i-a fost acordată, pe redepe înainte, 10 zile mai târziu.

 

La 29 ianuarie 2021, Completul specializat Falimente nr.15 al Tribunalului Maramureș a admis cererea de deschidere a procedurii de insolvență, a desemnat un administrator judiciar provizoriu (Insolvență SM SPRL – insolventa a cerut să fie desemnat administrator judiciar Insolv 2007 SPRL Filiala Cluj, iar proprietara insolventei, Curitiba, a cerut un anume practician de insolvență, dar nu le-a ieșit) și termenul limită pentru înregistrarea creanţelor (15 martie 2021 – cine se trezește dintre creditori până atunci, bine, cine nu, rămâne cu paguba).

 

Deja s-au înregistrat ca și creditori Finanțele Publice (AJFP Maramureș) și… Curitiba Invest Estabilishment (aveți detalii AICI). Care este nivelul admis al datoriilor, aflăm pe la început de aprilie 2021, până atunci, pace și prietenie.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here