NICI TURISMUL NU MAI E CE-A FOST – Hotel din “zonă turistică din Maramureș”, scos la vânzare cu 1,2 milioane de euro: se poate plăti și în rate

0
6747

HOTEL DE VÂNZARE. Hotelul Montana din Vișeu de Sus, poziționat în zona centrală a orașului, pe strada Trandafirilor nr. 2, pe DN18 (legătura rutieră cu Borșa), a fost scos la vânzare cu suma de 1,2 milioane de euro (practic, la prețul de 800 euro/mp). Poziționat în apropierea unor obiective turistice importante (Mocănița, printre altele).

 

Edificiul, cotat la trei stele turistice, a fost construit în anul 2010, are o suprafață utilă de 1.500 mp (parter + două etaje), 20 de camere de cazare, sală de evenimente, bar, restaurant cu 200 de locuri și terasă. Se poate plăti și-n rate, spune o agenție angajată-n tranzacție. Evident și prețul este negociabil.

Hotelul Montana este administrat prin firma Trans.Com.Sorin SRL (care produce și termopane). Firma este a fostului consilier județean PSD din mandatul 2016-2020 Sorin Ilie Vlad (54 de ani) și a fostei sale soții, Angelica Vlad (55 de ani).

 

Absolvent al Liceului Teoretic “Bogdan-Vodă” din Vișeu de Sus, Vlad (foto mic dreapta) mai controlează sereleurile Nord Ban Impact și Milenium Hotspot (prin care administrează baruri – în cea de-a doua firmă este asociat cu Florin Feiciuc), Specialități din Maramu (fabricare de uși și ferestre), Nord Naval Quality (lucrări de construcții – unde este asociat în părți egale cu borșeanul Bogdan Tudor Timiș, cei doi mai sunt asociați în sereleul VT Nord Quality Agency, o agenție de plasare a forței de muncă fondată în vara anului trecut, care are niscaiva activitate, plasând faianțori pe șantierele din Italia, dar pentru care nu s-a deranjat să-și depună bilanțul de activitate).

 

Până în 2019 mai controla și sereleul Nord King Games  (jocuri de noroc / păcănele), dar l-a băgat într-o insolvență suspectă, după ce și-a scos dividende de 600.000 lei, adică de trei ori mai mari decât datoriile declarate (aveți detalii AICI), firma fiind acum inactivă economic. Dar nicio problemă, și-a translatat activitatea de păcănele pe City Slot din Borșa. Doar sunt destui care să-nchidă ochii și suficienți cotizanți dependenți.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here