NEGOCIERE ÎNCHEIATĂ – Eurohotel din Baia Mare a fost vândut cu 2,1 milioane de euro: cumpărătorul a plătit un avans de 310.000 euro

0
10837

TRANZACȚIE – HOTEL VÂNDUT. Hotelul de trei stele Eurohotel din Baia Mare, situat pe B-dul București nr. 23, va fi vândut de proprietar, firma SIF Hoteluri SA (holdingul hotelier al SIF Banat-Crișana, care deține aproape 99% din acțiuni), cu 2,1 milioane de euro, cumpărătorul plătind deja un avans de 310.000 euro, în urma semnării unei promisiuni de vânzare, a anunțat directorul general al SIF Hoteluri SA, Vasile Radu Bîrlea.

 

Tranzacția s-a făcut prin negociere directă, Consiliul de Administratie al SIF Hoteluri SA fiind împuternicită în acest sens, în 21 decembrie 2022, de Adunarea Generală a Acționarilor – decizia vânzării hotelului din Baia Mare a fost luată încă din luna noiembrie 2022. Directorul general Bîrlea a mai precizat că suma neagociată pentru vânzare este „peste limita superioară a intervalului de preț estimată prin raportul de evaluare”.

 

Diferența de preț  (1,79 milioane de euro) va fi plătită de noul proprietar, a cărui identitate este păstrată de SIF Hoteluri SA deocamdată secretă, la încheierea contractului de vânzare-cumpărare. Eurohotel din Baia Mare are 64 de camere, un restaurant cu capacitate de 180 de locuri, bar cu 46 de locuri, terasă, două săli de conferințe cu 220 de locuri, centru SPA, sală fitness, piscină și saună.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here