NAȚIONALA – Trei jucătoare ale CS Minaur Baia Mare, la Trofeul Carpați

0
476
Eva Kerekes, Sonia Seraficeanu, Anca Polocoșer

HANDBAL FEMININ. Două jucătoare ale echipei CS Minaur Baia Mare, Anca Polocoşer (inter dreapta) și Sonia Seraficeanu (extremă dreapta), au fost convocate în lotul naționalei României pentru Trofeul Carpați.

 

De asemenea, recent transferată la CS Minaur Baia Mare, handbalista Kerekes Eva (declarată în 2019 cea mai bună junioare extremă stânga, care avea dublă legitimare, la CSȘ Odorheiu Secuiesc și CSM Târgu Mureș), a fost selecționată în lotul România B (care, de fapt, e echipa națională de tineret). Ediția din acest an, a 51-a din istoria competiției, se desfășoară la Sala Polivalentă din Brăila, în perioada 31 mai – 2 iunie.

 

Din stafful tehnic al naționalei României fac parte Tomas Ryde – antrenor principal -, Costică Buceschi – antrenor secund – și Jaume Fort Mauri – antrenor cu portarii. La tradiționalul turneu internațional organizat de FRH participă primele două selecționate ale țării noastre (România A și România B), Japonia (vicecampioana Asiei) și Angola (campioana Africii).

 

În primul meci, România A a învins România B, scor 36-28 (16-13) – Kerekes a înscris 2 goluri pentru România B. În celălalt meci al etapei, Angola – Japonia: 26-21 (13-11).

 

Conform calendarului competiției, sâmbătă, 1 iunie, vor avea loc meciurile etapei a 2-a: România B – Angola (ora 15:00) – transmis în direct de TVR 3 – și România A – Japonia (ora 17:30) – transmis în direct de TVR 2. Duminică, 2 iunie, se vor disputa ultimele partide ale turneului: România B – Japonia (ora 15:00) și România A – Angola (ora 17:30).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here