NAȚIONALA – Cinci jucători de la CSM Știința Baia Mare selecționați în națională pentru meciul cu Germania

0
100

RUGBY. Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14, Stadionul Municipal din Botoşani, România întânește Germania, în cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Primul meci a fost pierdut de naționala noastră, acasă, la Cluj-Napoca, cu Georgia (9-18). Din grupa noastră mai fac parte Belgia, Spania și Rusia.

 

Din lotul României pentru jocul cu Germania, aflat în pregătire la baza de la Izvorani, cinci din cei 30 de jucători evoluează la CSM Ştiinţa Baia Mare: Constantin Pristăviţă (pilier), Ovidiu Cojocaru (taloneur), Cristi Chirică (linia a III-a), Alexandru Ţiglă (mijlocaș la grămadă), Alexandru Bucur (centru).

 

România va disputa cel de-al treilea meci al grupei în 3 martie, în deplasare, la Madrid, cu Spania.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here