NAȚIONALA – Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), convocat pe ultima sută de metri la naţionala Under-20 a României pentru meciurile cu Polonia și Italia

0
237
Alin Văsălie

CONVOCARE. Mijlocașul Alin Văsălie (Minaur Baia Mare) a fost convocat de selecţionerul Bogdan Lobonţ la naţionala Under-20 a României, după ce doi dintre jucătorii convocați inițial, Alexandru Oroian (FC Hermannstadt) şi Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), au devenit indisponibili din cauza unor probleme medicale.

 

Astfel, Văsălie a fost convocat în lotul de 23 de jucători cu care România U20 va aborda meciurile de pregătire cu Polonia (11 noiembrie, Stadionul ”Anghel Iordănescu” – Voluntari, ora 18.00) şi cu Italia (15 noiembrie, Stadio ”Enzo Ricci” – Sassuolo, ora 15.00).

 

Alin Văsălie (19 ani), originar din Satu Mare, a jucat la Olimpia Satu Mare, U. Cluj și Fotbal Comuna Recea, fiind împrumutat în vara acestui an, după desființarea echipei maramureșene din Recea, la Minaur Baia Mare.

 

Văsălie, care a debutat în Liga a II-a la 15 ani și o lună, este singurul jucător din Liga a III-a convocat la naționala U20. El a fost selecționat în acest an și la naționala U19 a României (selecționer Daniel Oprescu) și se află la a doua convocare la U20, după cea de luna trecută pentru meciurile cu Cehia și Germania.

 

În primele 4 partide ale României U20 cu Bogdan Lobonţ pe banca tehnică, România a învins pe teren propriu Portugalia (2-1) şi Cehia (2-1) și a pierdut în deplasare cu Anglia (1-6) și Germania (0-4).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here