NAȚIONALA – Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), convocat din Liga a III-a la naţionala Under-20 a României pentru meciurile cu Norvegia şi Elveţia

0
323

CONVOCARE. Mijlocașul Alin Văsălie (Minaur Baia Mare) a fost convocat de selecţionerul Bogdan Lobonţ la naţionala Under-20 a României în vederea celor două meciuri amicale din această lună, cu Norvegia şi Elveţia. În lotul de 24 de jucători al României au fost convocați doar 4 jucători care activează în Liga a III-a.

 

România U20 va întâlni Norvegia pe 24 martie, ora 17.00, la Ploieşti, iar pe 28 martie, ora 16.00, la Wil (Elveția), va juca cu naționala similară a Elveţiei. Alin Văsălie (19 ani), originar din Satu Mare, a jucat la Olimpia Satu Mare, U. Cluj și Fotbal Comuna Recea, după desființarea echipei maramureșene din Recea fiind împrumutat de formația clujeană la Minaur Baia Mare în vara anului trecut (până în iunie 2022).

 

Văsălie a debutat în Liga a II-a la 15 ani și o lună și a fost selecționat anul trecut la naționala U19 a României (selecționer Daniel Oprescu), iar acum se află la a treia convocare la U20.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here