NATAŢIE – La 16 ani, Doris Pusztay (CSM Baia Mare) a devenit campioană naţională la seniori în proba de 50 m liber

0
466
Campionatele Naționale de Înot în bazin olimpic - podiumul la 50 m liber

„NAŢIONALE”. Duminică, în ultima zi a la Campionatelor Naţionale de Înot în bazin olimpic (50 metri), competiţie organizată în Bacău, Doris Pusztay, componentă a clubului CSM Baia Mare, a câştigat, la numai 16 ani, titlul de campioană naţională în proba de 50 m liber. Pusztay a oprit cronometrul la 00:27:40, fiind urmată podium de o altă băimăreancă, Paula Reka Orzac (00:27:67), dar care concurează pentru CSM Brașov, şi de Jasminne Anne Marie Ivan (CSA Steaua – 00:27:69).

 

Sâmbătă, înotătoarea băimăreancă Doris Pusztay a câştigat medalia de argint în proba de 50 m fluture şi tot sâmbătă, Eduard Soponar (CSM Baia Mare) a devenit vicecampion naţional în proba de 200 m bras.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here