NATAŢIE – La 16 ani, Doris Pusztay (CSM Baia Mare) a devenit campioană naţională la seniori în proba de 50 m liber

0
223
Campionatele Naționale de Înot în bazin olimpic - podiumul la 50 m liber

„NAŢIONALE”. Duminică, în ultima zi a la Campionatelor Naţionale de Înot în bazin olimpic (50 metri), competiţie organizată în Bacău, Doris Pusztay, componentă a clubului CSM Baia Mare, a câştigat, la numai 16 ani, titlul de campioană naţională în proba de 50 m liber. Pusztay a oprit cronometrul la 00:27:40, fiind urmată podium de o altă băimăreancă, Paula Reka Orzac (00:27:67), dar care concurează pentru CSM Brașov, şi de Jasminne Anne Marie Ivan (CSA Steaua – 00:27:69).

 

Sâmbătă, înotătoarea băimăreancă Doris Pusztay a câştigat medalia de argint în proba de 50 m fluture şi tot sâmbătă, Eduard Soponar (CSM Baia Mare) a devenit vicecampion naţional în proba de 200 m bras.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ