MUZICĂ – Artistul băimărean Brandon Bran, primul single solo produs de unul din producătorii de top din Africa de Sud, Helmut Meijer

0
1800

COLABORARE. Artistul băimărean Brandon Bran, fondatorul trupei Ecou (Bran Brandon, Octavian Bura, Banyai Tibor, Alexandru Onye), și-a lansat primul single ca artist solo, piesa fiind produsă de unul din producătorii de top din Africa de Sud, Helmut Meijer. Performanța a fost posibilă în Master Class-ul susținut în Cluj-Napoca de producătorul sud-african, eveniment organizat de Music Hub (Cluj-Napoca) și Culture Street Records (Baia Mare), la sfârșitul lunii iunie 2019.

 

Prima piesă a lui Brandon Bran ca artist solo se numește “M-ai mințit” și spune prin muzică povestea unui personaj care conștientizează că trăiește o iubirea neîmpărtășită, partenera sa iubindu-se mai mult pe sine. Pentru realizarea piesei au colaborat mai mulți instrumentiști prezenți la workshop-ul din Cluj-Napoca, iar mixul și masterul îi aparțin producătorului sud-african.

 

 

Brandon Bran este absolvent al Colegiului de Arte din Baia Mare la secția chitară clasică și este fondatorul trupei Ecou, care în 2016 a lansat albumul “Din Resturi” – de remarcat că într-o perioadă în care majoritatea trupelor cântă coveruri și limbajul este cotropit de englezisme, Ecou cântă doar compoziții proprii în limba română.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here