MUZICĂ – Artistul băimărean Brandon Bran, primul single solo produs de unul din producătorii de top din Africa de Sud, Helmut Meijer

0
911

COLABORARE. Artistul băimărean Brandon Bran, fondatorul trupei Ecou (Bran Brandon, Octavian Bura, Banyai Tibor, Alexandru Onye), și-a lansat primul single ca artist solo, piesa fiind produsă de unul din producătorii de top din Africa de Sud, Helmut Meijer. Performanța a fost posibilă în Master Class-ul susținut în Cluj-Napoca de producătorul sud-african, eveniment organizat de Music Hub (Cluj-Napoca) și Culture Street Records (Baia Mare), la sfârșitul lunii iunie 2019.

 

Prima piesă a lui Brandon Bran ca artist solo se numește “M-ai mințit” și spune prin muzică povestea unui personaj care conștientizează că trăiește o iubirea neîmpărtășită, partenera sa iubindu-se mai mult pe sine. Pentru realizarea piesei au colaborat mai mulți instrumentiști prezenți la workshop-ul din Cluj-Napoca, iar mixul și masterul îi aparțin producătorului sud-african.

 

 

Brandon Bran este absolvent al Colegiului de Arte din Baia Mare la secția chitară clasică și este fondatorul trupei Ecou, care în 2016 a lansat albumul “Din Resturi” – de remarcat că într-o perioadă în care majoritatea trupelor cântă coveruri și limbajul este cotropit de englezisme, Ecou cântă doar compoziții proprii în limba română.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ