MOTORSPORT – Sâmbătă, la Cavnic se dă startul în Raliul Zăpezii, eveniment la care participă 125 de echipaje auto

0
899

RALIUL ZĂPEZII. Cea de-a XI-a ediție a evenimentului sportiv Raliul Zăpezii, organizat de Clubul Sportiv Xtreme Adventure, a început vineri, 12 februarie, la Cavnic. La ediția din acest an participă 125 de echipaje, care astăzi au trecut prin ședința tehnică, iar seara, în jurul orai 17.30 vor pleca în tura de recunoaștere a traseului

 

Sâmbătă, 13 februarie, la ora 08.00, are loc deschiderea oficială a evenimentului și echipajele vor lua startul, de la Pensiunea “Coliba Dacilor”, în grupe de câte  30 de mașini.

 

Conform calendarului anunțat de organizatori, duminică, 14 februarie, la ora 08.00, vor lua startul ultimele echipaje înscrise în concurs, iar la ora 16.00 va avea loc premierea câștigătorilor, la linia de start a competiției.

 

Pe fondul pandemiei de COVID19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță, iar spectatorii sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here