MODIFICARE – Viceprimarul Noemi Vida îl înlocuiește pe demisionarul Vasile Barbul în AGA a operatorului de apă-canal Vital

0
495
Noemi Vida

REPREZENTANT. Viceprimarul Vida Noemi Erika (UDMR) va reprezenta municipiul Baia Mare (acționar principal) în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a societății Vital SA, operatorul regional de apă-canal. Până acum, interesele acționarului majoritar al Vital SA, municipiul Baia Mare, erau reprezentate în AGA de administratorul public al urbei, demisionarul Vasile Barbul.

 

Decizia de modificare va avea loc în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ADI-Maramureș, acolo unde municipiul este reprezentat de primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, acesta urmând să facă și noua propunere.

 

Vital se pregătește de implementarea unui proiect în cuantum de 180 milioane euro (co-finanțat din Fondul de Coeziune al UE), proiect ce prevede dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județ prin realizarea (în doi ani de la începerea lucrărilor) a 400 de kilometri de rețea de alimentare cu apă și 400 de kilometri de rețea de canalizare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here