MODIFICARE ALEGERI – Vezi care este noua delimitare a secțiilor de votare din Baia Mare și dacă ai fost arondat la altă secție de votare

0
870

SECȚII DE VOTARE. Actualizarea delimitării secțiilor de votare din Baia Mare a fost avizată în 8 octombrie 2019, în aceasta survenind modificări de la ultimul exercițiu electoral. Astfel, sediul secției de votare nr. 1 se mută de la Școala Gimnazială nr. 7 (strada Valea Borcutului, nr. 117) la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Maramureș (strada Victoriei, nr. 149).

 

Apoi, s-au modificat delimitările (alegătorii arondați) la opt secții de votare – numerele 1, 5, 16, 34, 61, 64, 68 și 77 – după cum urmează:

 

Secția de votare nr. 1 va cuprinde și imobilele situate pe străzile Traian Bilțiu Dăncuș, Petuniei și numerele pare din segmentul 140-176 de pe bulevardul Independenței.

 

Secția de votare nr. 5 va cuprinde și imobilele cu numere impare din segmentul 61-71 de pe strada Victor Babeș. Secția de votare nr. 16 va cuprinde și strada Ion Șiugariu. Secția de votare nr. 34 va cuprinde și strada Amurgului. Secția de votare nr. 61 va cuprinde strazile Salcâmului, Andrei Mureșianu și Piața Iustinian Arhiepiscopul (fosta Piața 1 Iunie).

 

În privința modificărilor în delimitările secțiilor de votare s-au mai decis următoarele: secția de votare nr. 64 va cuprinde și strada Serelor, secția de votare nr. 68 va cuprinde și imobilul situat pe bulevardul Unirii, nr. 15 B, iar secția de votare nr. 77 va cuprinde și imobilul situat pe strada Rapsodiei, nr. 6.

 

De asemenea, alegătorii fără adresă de domiciliu înregistrați în Baia Mare (sunt 272 de persoane) se vor muta de la secția de votare nr. 1 la secția de votare nr. 4. Alegătorii care domiciliază pe strada Lămâiței (74 de persoane) nu vor mai vota la secția 2, ci la secția 3, iar alegătorii de pe strada Sebeșului (138 de persoane) nu vor mai vota la secția 81, ci la secția 80.

 

Aveți noua delimitare a celor 85 de secții de votare din municipiul Baia Mare AICI.

 

 

Vali STOICA



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here