MITĂ – Pădurar din Maramureş, arestat de DNA după ce a oferit unui procuror o mită de 23.000 de euro

3
1703

ARESTARE. Un pădurar de la Cantonul Silvic Baicu din cadrul Ocolului Silvic Dragomirești – Direcția Silvică Maramureș a fost reținut de DNA pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită.

 

Inițial, în cursul lunii iunie, Gheorghe Tomoiagă a oferit, printr-un intermediar, o mită de 20.000 de euro prim-procurorului Daniel Marius Maria de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomirești, pentru a-l ajuta pe fratele său, Grigore Tomoiagă, tot pădurar, în Jupania (zonă ce separă bazinul Vaser de cel al Cislei – Ţâsla), care, la rândul său fusese arestat în 8 iunie pentru comiterea infracțiunilor de participație improprie la tăiere ilegală și la furt de arbori.

 

Apoi, conform procurorilor DNA, luni, 26 iunie, Tomoiagă i-a dat procurorului din Dragomirești încă 3.000 de euro și a promis că în cursul aceleiași seri îi va mai aduce încă 2.000-3.000 de euro. Gheorghe Tomoiagă a fost prins în flagrant, după ce a oferit, personal, suma de 3.000 de euro drept mită. Ieri, prezentat de procurorul DNA în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă  Gheorghe Tomoiagă a aflat că va mai sta în arest cel puțin pentru următoarele 30 de zile.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Sa va fie rusine scrieti doar minciuni informativa prima de a scrieti . Asta este Romania criminalii si hotii sunt liberi si nevinovati platesc

  2. Minciuni goale domnu procuror poti dormi linistit stiind ca un om nevinovat e inchis doar ca sa avansezi in grad oare nu aveti familie nu va e frica de Dumnezeu ca o sa va pedepseasca intr-o buna zi. Ce vorbiti de 20.000 de euro de unde i-ati scos si lemn de casa aia 3.000 de euro care i-ati luat sunt bani munciti din greu de la nepoatele lui care sterg batrani prin afara si voi va bucurati de munca lor. Sunt liberi toti criminali si hotii pt ca au bani multi… Inchideti oameni nevinovati si ce tot spuneti ca padurar a dat mita, el nu este padurar studiati. …Fratele lui este padurar! Da a vrut sa-si ajute fratele care este bolnav si inchis e ceva omenesc!

  3. Va rog nu m-ai scrieti minciuni ,cine va informeaza va informeaza prost,interesati-va si apoi publicati o stire adevarata nu mincinoasa ca o sa fiti dati in judecata;in primul rand Tomoiaga Gheorghe nu este padurar pe Baicu si nici nu a fost padurar niciodata in al doilea rand cu suma de 2.000 euro sunt minciuni de-a lui Andreica Grigore si de-a lui prietenul sau procurorul pentru ca fiind foarte buni prieteni ia intins o capcana lui Tomoiaga Gheorghe ca el sa avanseze in grad si la Andreia sa-i de-a si lui ceva banuti ca nu lucreaza nicaieri sa aiva si el cu ce supravetui,apoi Andreica Grigore il vedeai numai pe la judecatoria Viseu de Sus si intreba pe care cum ce cazuri au ca i rezolva el fiind foarte bun prieten cu procurorul .Domnul procuror a dormit ,a mancat ia spalat haine mama lui Andreica Grigore deci a fost cazat si sunt pe o mana amandoi de asta Andreica e in stare de libertate si inca ceva aia 3000 de euro au adunat nepoatele de la Italia si iau trimis dar nici vorba de atatia bani de cat scrieti voi de 2.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here