MINIFOTBAL – Încep înscrierile la Cupa Companiilor Elit Sport, competiție care desemnează reprezentanții Maramureșului la Turneul Final Național

0
258

COMPETIȚIE. În perioada 9-24 iunie 2018, în Baia Mare are loc cea de-a doua ediție a Cupei Companiilor Elit Sport, competiție organizată sub egida Federație de Minifotbal din România și importantă măcar prin prisma faptului că echipele clasate pe primele trei locuri vor reprezenta Maramureșul la Turneul Final Național, eveniment care se va desfășura în Oradea, în perioada 29 iunie – 1 iulie.

 

Meciurile se vor desfășura la Bazele Elit Sport din Baia Mare, iar sistemul de desfășurare, condițiile de participare și programul detaliat vor fi definitivate după consultări cu echipele confirmate, la ședința cu delegații acestora – practic, turneul se desfășoară pe baza Regulamentului aplicat în Campionatul Național de Minifotbal, dar poate suporta mici ajustări comunicate la ședința tehnică cu delegații echipelor.

 

La înscriere se vor solicita acte (REVISAL/REGES) ce vor dovedi identitatea și apartenența jucătorilor la entitatea pe care o vor reprezenta în cadrul turneului de minifotbal (excepție făcând doar 1 jucător care va putea fi neangajat la companie). Jocurile se desfășoară în sistem 5+1, cu două reprize de câte 20 de minute. Lotul echipei are în componență mininimum șase și maximum 12 jucători. Fiecare echipă va disputa minimum patru jocuri – în funcție de rezultate.

 

Taxa de participare este de 1.500 lei + TVA / echipă. Tariful acoperă costurile organizatorice (baze sportive moderne/ arbitri profesioniști / mingi oficiale / observator / fotograf/ asistență medicală/ pază-securitate), accesul în competiție, masă festivă la Gala Minifotbalului maramureșean pentru doi membri ai staff-ului tehnic și premiile (constând în cupe, diplome și mingi pentru toate echipele participante). Asemenea ediției precedente la fiecare joc va fi asigurată hidratarea tuturor componenților echipei (apă + bere).

 

Perioada de înscriere: 2-22 mai 2018 – înscrieri/detalii, la numărul de telefon 0744.775.353 (Szekely Zoltan) sau pe adresa de email: [email protected]. Ședința cu delegații va avea loc marți, 22 mai, ora 18, în amfiteatrul Liceului Anghel Saligny.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here