MINIFOTBAL – În luna iunie, în Baia Mare are loc Cupa Companiilor la minifotbal

0
486
Minifotbal - Cupa Companiilor în Baia Mare

COMPETIȚIE. În luna iunie este programată prima ediție a Cupei Companiilor, competiție organizată sub egida Federației de Minifotbal din România pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Înscrierile se fac până în 15 mai.

 

Elit Sport Baia Mare

Cupa Companiilor va avea loc în luna iunie pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Aflată la prima ediție în Maramureș, competiția se derulează sub egida Federației de Minifotbal din România. Principalul scop al acestei întreceri este socializarea între practicanții de fotbal din cadrul companiilor.

 

În 10 și 11 iunie vor fi programate meciurile din cadrul grupelor, pentru ca în 17 și 18 iunie să aibă loc faza finală.

 

Turneul se va desfășura pe baza regulamentului folosit în Campionatul Național de Minifotbal și poate suporta mici ajustări comunicate la ședința tehnică. Meciurile se vor disputa în sistem 5+1, cu două reprize a câte 20 de minute fiecare. O echipă trebuie să fie formată din minimum 6 – maximum 12 jucători. Fiecare grupare va juca minimum patru partide, în funcție de rezultate. Echipele vor avea dreptul să folosească 1 (un) stranier – jucător din afara companiei.

 

Termenul limită de confirmarea a înscrierii este 15 mai.

 

Echipa câștigătoare va avea dreptul să participe la turneul final organizat la nivel național, din postura de campioană a Maramureșului.

 

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0744-775353 (Zoltan Szekely) sau la mail-ul [email protected].



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here