MINCINOS CU REPETIȚIE – După ce în aprilie pesedistul Zetea a mințit că în iunie dealul din Sârbi va fi stabilizat, acum spune că va termina în august

2
1122

TOXIC PENTRU MARAMUREȘ. În 1 aprilie 2020, pesedistul dovedit mincinos de nenumărate ori, Zetea Gabriel Valer, vremelnic președinte al administrației județene din Maramureș, spunea public, în 1 aprilie 2020, că în 30 iunie 2020 se finalizează lucrările de stabilizare a dealurilor din Sârbi, unde a fost edificat Centrul de Management al Deșeurilor din județ (vezi dovada în foto).

 

A promis, dar n-a făcut NIMIC

 

Neputincios dovedit de situația prezentă a proiectului, plângăcios și mereu acuzând greaua moștenire, pesedistul Zetea și-a luat o marjă de 2 luni, a tocat încă 1 milion de euro din banii județului, a îngurgitat apoi încă 136,3 milioane de lei (obținuți de peneliștii din județ din pușculița statului doar pentru a finaliza un proiect pe care trebuia să-l finalizeze în 2016!), dar n-a terminat NIMIC.

 

La două săptămâni de când s-a scurs termenul în care acest extrem de plăpând Münchausen pesedist a promis că se termină stabilizarea dealului pe care e amplasat Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din Maramureș, a revenit cu o precizare, ignorând tot ceea ce a promis în 1 aprilie: “Datorită problemelor de stabilitate a terenului, în prezent se execută saltele de balast, urmând ca, în scurt timp, să se execute ancorele de mare adâncime. Termenul de finalizare a lucrărilor, conform prevederilor contractuale, este de 30 iunie și NE VOM ÎNCADRA în această dată.” – citat ad litteram (cu greșeala de analfabet funcțional de rigoare), Zetea, 1 aprilie 2020.

 

Revenirea cu un nou termen, fără să explice de ce nu s-a încadrat în promisiunea inițială este tipică unui veritabil mitoman care mizează pe faptul că nimeni nu-i mai ține minte minciuna.

 

Așa că, în 11 iulie 2020, pesedistul Zetea, la două săptămâni după ce “s-a încadrat” în termenul de finalizare a lucrării (sigur, nu s-a încadrat în nimic, acolo nu s-a lucrat NIMIC, el fiind doar un pesedist mincinos plătit din bani publici), a spus public, într-un comunicat oficial: “La începutul lunii august au promis (n.red., constructorul) finalizarea construcţiei saltelelor pentru stabilizare şi până la finalul lunii august terminarea inclusiv a ancorelor care se montează la mare adâncime. Ne asumăm finalizarea lucrării de stabilizare şi ne vom încadra în termene.”

 

Cum spuneam, n-au făcut NIMIC în această perioadă (n-au executat saltele de balast pe care Zetea mințea în aprilie că le executau în acel moment – pentru că altfel n-ar fi spus acum că le termină până la începutul lui august -, n-au montat ancorele pe care Zetea mințea că le montează până în 30 iunie – de altfel, soluție despre care specialiștii consultați de 2mnews au afirmat că nu va funcționa).

 

Aruncarea vinovăției pe alții

 

În tot acest mandat, un singur lucru a făcut Zetea: a vorbit fără el, repetând același lucru, ca un papagal dat pe “repet”, respectiv poezia cu greaua moștenire, spunând că “la SMID Fărcaşa reparăm greşelile administraţiilor PNL”. Sigur, un mitoman pe care nici măcar pesediștii nu-l mai cred, ultima administrație PNL fiind la conducerea județului în mandatul 2004-2008 (prin Marinel Kovacs), adică înainte de a demara proiectul SMID Fărcașa.

 

Pentru respectarea adevărului istoric, de la demararea propriu-zisă a proiectului SMID Maramureș, la conducerea județului s-au aflat PDL (prin Mircea Man, 2008-2012), PC/ALDE (prin Zamfir Flore Ciceu, 2012-2016) și PSD (prin Zetea, 2016-2020). Eventual, liberalii pot fi acuzați de Zetea că i-au virat în luna mai 2020 suma imensă de 136,3 milioane de lei pentru a nu se mai plânge ca o fetiță că nu poate termina SMID-ul pentru că nu are bani. I-au dat banii, dar nici așa nu e capabil să finalizeze proiectul.

 

 

Zetea, pesedistul care sufocă prin toxicul său control administrația județului Maramureș, a fost capabil doar să mintă periodic, cadențat, mereu: că termină SMID-ul în data X, iar când data X trecea, să iasă din nou, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, și să spună că termină SMID-ul în data Y.

 

Numai că vine Ziua Z, a alegerilor, iar atunci PSD Maramureș va plăti toate aceste minciuni care se repercutează direct asupra buzunarului maramureșenilor ale celui pe care-l mențin în fruntea lor…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Dupa ce isi va depune declaratia de avere pentru anul 2019 va veti da seama ce a facut micutul mincinos 4 ani.Atunci va fi ,,game over,,pentru el si laudatorii lui.Depunerea declaratiei e ziua Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here