MIERCURI – Reprezentanți ai Avocatului Poporului și ai Avocatului Copilului acordă audiențe maramureșenilor

0
212

INFO UTIL. Miercuri, 29 iunie 2022, între orele 11-13, la sediul Instituției Prefectului – Județul Maramureș (în Palatul Administrativ din Baia Mare, strada Gheorghe Șincai nr. 46), reprezentanții instituțiilor Avocatul Poporului și Avocatul Copilului – Biroul Teritorial Cluj vor acorda audiențe cetățenilor județului Maramureș.

 

Persoanele interesate se pot înscrie în audiență, personal sau la numărul de telefon 0262.215.001, pus la dispoziție de Instituția Prefectului – Județul Maramureș.

 

Pentru o completă informare: conform legii, Avocatul Poporului examinează cererile care au ca obiect sesizarea încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti prin acte sau fapte administrative de către autorităţi ale administraţiei publice şi regii autonome; Avocatul Copilului acţionează în scopul promovării şi protejării drepturilor copiilor în vârstă de până la 18 ani, susţine şi încurajează respectarea şi promovarea drepturilor copiilor.

 

În acest sens, vor fi respinse cererile de audiență care nu fac obiectul activităţii instituţiei Avocatul Poporului (acesta nu are competenţa de a media conflicte între persoane fizice, sau între persoane fizice și persoane juridice de drept privat).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here