METEO – Vreme în răcire accentuată: în Maramureș, minime termice de -15 grade Celsius

0
718

PROGNOZĂ. În cea de-a doua decadă a lunii ianuarie 2021, meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie prognozează în Maramureș o vreme în răcire accentuată, chiar geroasă, cu valori termice minime ce vor coborî până la -15 grade Celsius, dar şi cu precipitaţii.

 

În perioada 12-15 ianuarie, temperaturile maxime în Maramureș vor fi jur de 2 grade Celsius, iar minimele vor avea o valoare medie între -3 şi -2 grade Celsius, fiind semnalate și precipitații. Din 16 ianuarie, este prognozată o răcirea accentuată a vremii, care va dura 3 zile și care va determina valori medii ale maximelor termice de aproximativ -8 grade Celsius. În același interval, 16-18 ianuarie, nopţile vor fi geroase, cu minime termice ce vor scădea sub -15 grade Celsius.

 

După 20 ianuarie, temperatura va fi în creştere, cu media maximelor care va ajunge la -2 grade Celsius și minime termice cuprinse între -10 şi -8 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here