MESAJ PASCAL – Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș: Să ne bucurăm împreună de sfânta sărbătoare a Învierii Domnulu

0
625

SĂRBĂTOAREA PAȘTELUI. Dragi maramureșeni, dragi români,

 

Singura minune care ni se arată tuturor, Învierea Domnului, înseamnă biruirea suferinţei prin sacrificiu, înseamnă izbânda binelui asupra răului şi renaşterea speranţei.

 

E un un prilej de a ne întâlni și reîntâlni cu cei dragi aici, acasă, de a ne închina cu pioșenie în fața sacrificiului suprem săvârșit în numele iubirii de oameni.

 

Să ne oprim o clipă din graba noastră, să ne strângem în brațe copiii, să-i învățăm despre credință, despre frumos, despre bunătate și iertare. Să ne bucurăm împreună de primăvară și de sfânta şi dumnezeiasca sărbătoare a Învierii Domnului!

 

Vă doresc sărbători pascale binecuvântate, cu liniște, pace și bucurie-n suflet!

 

Ionel Bogdan, Președinte Consiliul Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here