MESAJ – Ionel Bogdan (PNL): Le mulțumesc maramureșenilor care au încredere în noi și au ales să fie reprezentați de liberali în Parlamentul European

0
138
Ionel Bogdan și Rareș Bogdan

REACȚIE. “Încrederea oamenilor e cel mai important câștig al acestor alegeri și mă bucur că am reușit să convingem maramureșenii că avem răspunsuri concrete la problemele lor și că ne preocupă schimbarea vieții lor în bine.

 

Victoria PNL în Maramureș e victoria fiecărui cetățean care își dorește o viață bună aici, acasă, e victoria soluțiilor concrete și a unei Românii puternice și prospere în Europa. La această victorie au contribuit toți colegii mei liberali, cărora le mulțumesc pentru mobilizare și pentru efortul depus de fiecare în parte în obținerea acestor rezultate care ne plasează peste media națională.

 

Mulțumesc, de asemenea, maramureșenilor care au votat pentru referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis, arătând astfel că le pasă în ce țară trăiesc și sunt preocupați de viitorul României.

 

Felicit, totodată, USR  pentru rezultatele obținute în Maramureș și în toată țara și sunt convins că o colaborare între cele două partide este soluția pentru construcția României europene.

 

Votul de duminică este începutul schimbării. Ne așteaptă alegerile prezidențiale în acest an, iar anul viitor avem alegeri locale și parlamentare. Ne vom mobiliza în continuare, vom munci și vom veni cu cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale, actualul președinte Klaus Iohannis.

 

De asemenea, pentru maramureșeni avem datoria de a veni cu cel mai bun program pentru Consiliul Județean și cu cele mai bune soluții pentru Baia Mare și Sighetu Marmației. Avem șansa de a realiza schimbarea pe care ne-o dorim cu toții și nu vom rata această șansă. E o promisiune fermă, pe care o vom îndeplini pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”.

 

Ionel Bogdan, Președinte PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here