MECIUL PENTRU TROFEU – Știința Baia Mare joacă finala Cupei României cu Steaua București, sâmbăta viitoare

0
301

RUGBY – CUPA ROMÂNIEI. Campioana en-titre CSM Ştiinţa Baia Mare va juca finala Cupei României cu CSA Steaua, bucureștenii disputând astăzi și ultimul meci din grupă (steliștii au câștigat toate cele 4 partide: 66-20 şi 36-3 cu ACS Tomitanii Constanţa şi 50-10 și 38-14 cu Dinamo, ultimul meci având loc astăzi, 21 noiembrie). Băimărenii nu au mai câștigat Cupa României de 8 ani.

 

Echipa băimăreană s-a calificat în finală după meciurile din grupa cu CS Universitatea Cluj și SC Municipal Timișoara, câștigând toate partidele disputate: cele două partide cu U. Cluj și o partidă cu timișorenii, echipa bănățeană declarând forfait în ultimele 3 meciuri pe care le mai avea de disputat, din cauza situației epidemiologice (are mai mulți jucători infectați cu COVID-19).

 

Meciul pentru trofeu este programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 12.00, pe Stadionul Olimpia din Bucureşti, când băimărenii vor juca pentru a câștiga cea de-a șasea Cupă a României din palmares (după cele câștigate în 1980, 1990, 1999, 2010 și 2012). Este pentru a 21-a oară din cele 74 de ediții ale Cupei României când băimărenii dispută finala.

 

* Foto: CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here