MĂSURĂ PRELUNGITĂ – Punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmației rămâne închis pentru încă o lună

0
8967

VAMA SIGHETU MARMAȚIEI. Starea de urgență cauzată de pandemia de COVID-19 s-a finalizat, fiind înlocuită de astăzi, 15 mai 2020, cu starea de alertă, decizie valabilă la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

În pofida eliminării unor restricții decretate în timpul stării de urgență, decizia închiderii temporare a Punctului de Trecere a Frontierei de la Sighetu Marmației rămâne în vigoare și pe parcursul stării de alertă, vama de la frontiera româno-ucraineană de pe teritoriul administrativ al Maramureșului fiind menținută închisă total.

 

Vă reamintim că decizia închiderii totale a Punctului de Trecere a Frontierei de la Sighetu Marmației a fost luată în urmă cu două luni (a intrat în vigoare din 14 martie, ora 16). Prelungirea deciziei inițiale cu încă o lună a fost motivată ca o măsură de prevenire și control a infecțiilor cu noul coronavirus.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here