MARATONUL VACCINĂRII – Vaccinare “doar cu buletinul” și în cea mai mare comună din Maramureș: în weekend, în Poienile de Sub Munte, fără programare

0
382

CAMPANIE. În weekendul 14-16 mai 2021, în cea mai mare comună din județul Maramureș, Poienile de Sub Munte, se organizează un maraton al vaccinării, având posibilitatea să se vaccineze anti-COVID-19 orice persoană care se prezintă la centrul de vaccinare din comuna Poienile de Sub Munte, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).

 

Vaccinarea se va face cu ser Pfizer-BioNTech, iar programul de administrare a dozelor de vaccin în centrul de vaccinare (care este localizat la secția spitalicească ce aparține de Spitalul Orășănesc Vișeu de Sus) este următorul:

* Vineri, 14 mai: orele 16.00-19.00

* Sâmbătă, 15 mai: orele 9.00-19.00

* Duminică, 16 mai: orele 9.00-19.00.

 

Această campanie este organizată de Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Instituția Prefectului Maramureș și Primăria Poienile de Sub Munte.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here