MARAMUREȘ – Programul de vizită al bolnavilor internați la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” a fost restricționat

0
919
Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”

DECIZIE. Din cauza creşterii numărului cazurilor de afecțiuni respiratorii, conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a anunțat decizia limitării vizitelor efectuate la bolnavii internați la două ore pe zi.

 

„Având în vedere numărul mare de persoane care prezintă diverse probleme respiratorii și pentru a veni în sprijinul pacienților internați în unitatea noastră medicală se impune luarea unor măsuri privind restricționarea programul de vizită. Astfel că, începând cu data de 17 februarie, accesul vizitatorilor este permis doar în intervalul 15.00 – 17.00”, a precizat managerul unității, ec. Sorina Pintea.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here