MARAMUREȘ – Mesajul de Anul Nou al primarului orașului Cavnic, Vladimir Petruț

0
403

2018. Dragi locuitori ai orașului Cavnic,

 

Ne despărțim de anul 2017 și privim cu optimism și cu încredere spre 2018. Sunt onorat că și în acest an m-ați susținut în a vă reprezenta din postură de primar interesele dumneavoastră și ale comunității din frumosul nostru oraș Cavnic. Sigur, în noul an urmează noi provocări pentru comunitatea noastră, proiecte prin care dorim să continuăm dezvoltarea și modernizarea orașului, însă știindu-vă alături de administrația publică locală sunt convins că împreună vom reuși.

 

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, încredere și colaborare și vă adresez cele mai calde urări de bine și fericire pentru noul an, alături de toată considerația mea.

 

La mulți ani!

 

Vladimir Petruț,

primarul orașului CavnicATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here