MARAMUREȘ – Mesajul de Anul Nou al deputatului Adrian Todoran

0
60

2018. Dragi maramureșeni,

 

Acum, când întâmpinăm anul 2018, vreau să vă mulțumesc pentru felul în care ați știut să rămâneți, chiar și în momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedește că identitatea noastră este mai presus decât disputele de orice natură. De asemenea, păstrez credința că nu v-ați pierdut speranța că împreună vom reuși să ne facem viața mai bună. Însă doar împreună putem reuși.

 

Depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și pentru a face din Maramureș casa în care dorim să locuim și pe care dorim să le-o lăsăm moștenire copiilor noștri.

 

La mulți ani!

 

Adrian Todoran,

deputat PMPATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ