MARAMUREȘ – Mesajul de Anul Nou al deputatului Adrian Todoran

0
161

2018. Dragi maramureșeni,

 

Acum, când întâmpinăm anul 2018, vreau să vă mulțumesc pentru felul în care ați știut să rămâneți, chiar și în momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedește că identitatea noastră este mai presus decât disputele de orice natură. De asemenea, păstrez credința că nu v-ați pierdut speranța că împreună vom reuși să ne facem viața mai bună. Însă doar împreună putem reuși.

 

Depinde numai de noi să folosim oportunitățile pe care le avem pentru a progresa și pentru a face din Maramureș casa în care dorim să locuim și pe care dorim să le-o lăsăm moștenire copiilor noștri.

 

La mulți ani!

 

Adrian Todoran,

deputat PMPATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here