MARAMUREȘ – Mesajul de 1 Decembrie al președintelui PNȚCD Maramureș, Ioan Doru Dăncuș

0
114

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! La 1 Decembrie 1918, când marele nostru înaintaș Iuliu Maniu, unul dintre principalii făuritori ai României Mari, cerea în Marea Adunare de la Alba Iulia „încorporarea fără întârziere şi pe veci într-un singur stat al tuturor românilor”, ne-a lăsat obligația de a crede în singura noastră forţă: unitatea.

 

Astăzi, cu doar un an înaintea Centenarului Marii Uniri, prin celebrarea Zilei Naționale, ne îndeplinim datoria solemnă față de înaintașii noștri de a le cinsti memoria și de a garanta că visul pentru care ei au luptat va dăinui pentru generații întregi de acum înainte.

 

Să rămânem uniți și să păstrăm țara asta frumoasă pe care o iubim până dincolo de ființele noastre.

 

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!

 

PNȚCD Maramureș,

Președinte Ioan Doru DăncușATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ