MARAMUREȘ – Mesajul de 1 Decembrie al PNȚCD Baia Mare

0
283

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Fiecare dintre cei care simțim românește trăim cu maximă intensitate aniversarea celui mai de seamă eveniment din istoria modernă a României: Ziua Marii Uniri. La 1 Decembrie 1918, Iuliu Maniu, cel care avea să devină președinte al Partidului Național-Țărănesc, a spus că „vrednicia națională se judecă după înțelepciunea cu care se aduc hotărâri chemate să croiască soarta noastră”.

 

Cu aceeași înțelepciune, astăzi, în 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, indiferent de locul în care ne aflăm, ne adunăm sub flamura sfântului nostru tricolor și celebrăm reîntregirea neamului românesc, simbolul dezideratului nostru de veacuri pentru libertate și unitate. Realizarea unității naționale a fost și la 1918 și este și astăzi triumful libertății românești.

 

La mulți ani, români!

La mulți ani, România !

 

Radu Ardelean,

președinte PNȚCD Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here