MARAMUREȘ – Mesajul de 1 Decembrie al consilierului județean Ion Beuca

0
318

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Frați români, avem obligația de a ne raporta la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 ca la un simbol al solidarității naționale și al ideii că determinați și uniți păstrăm dezideratul înaintașilor noștri care au udat cu sângele lor pământul pe care noi pășim astăzi!

 

Suntem datori să continuăm să credem cu adevărat în România și în români și să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a păstra ceea ce ne-au lăsat chezășie străbunii noștri: o Țară binecuvântată! Pentru că România înseamnă „acasă” pentru toţi cei care astăzi simt, iubesc şi trăiesc româneşte.

 

La mulți ani, România!

La mulți ani, români!

 

Ion Beuca,

consilier județeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here