MARAMUREȘ – Consiliul Județean a preluat Casa Tineretului de la Fundația Județeană pentru Tineret

0
388
„Casa Tineretului”, Baia Mare

PROCEDURI. Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Maramureș și ai Fundației Județene pentru Tineret Maramureș au demarat astăzi, 20 martie 2018, procedurile de predare-primire a imobilului Casa Tineretului din Baia Mare. Vicepreședintele CJ Maramureș, Doru Dăncuș, a precizat că o dată cu trecerea în domeniul public al județului Maramureș a Casei Tineretului, în regim de maximă urgență!, se impun câteva măsuri care să protejeze cele două corpuri de clădire până la intrarea în reabilitare.

 

Astfel, în cel mai scurt timp trebuie asigurată securitatea clădirilor, igienizarea spațiilor interioare și exterioare, reparații la acoperișul clădirii și la sistemul de canalizare. Conducerea CJ Maramureș a subliniat că va demara și procedura de elaborare a unui SF (studiu de fezabilitate) pentru reabilitarea și modernizarea celor două imobile, reabilitarea totală a clădirii fiind necesară pentru redarea acesteia „celor care prin natura activităților desfășoară acțiuni și proiecte de tineret, culturale și educaționale”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here