MARAMUREȘ – Biroul Electoral Judeţean la alegerile locale, format din judecătorii Ardelean-Waltner şi Danci

0
509

DECIZIE. Judecător Ileana-Daniela Ardelean-Waltner (47 de ani) va fi președintele Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile publice locale din 27 septembrie 2020, desemnarea fiind făcută în urma tragerii la sorți de preşedintele Tribunalului Maramureş, judecător Nicolae Stamate-Tămășan. Ardelean-Waltner a fost și locțiitor al președintelui BEJ Maramureș, anul trecut, la alegerile pentru Parlamentul European.

 

BEJ Maramureş este completat de judecătorul Dorin Danci, în funcţia de locţiitor al preşedintelui. Conform legii (nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale), președintele Tribunalului Maramureș a desemnat prin tragere la sorți și preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie şi locţiitorii acestora.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here