MARAMUREȘ – Ajutoare guvernamentale de urgență pentru persoane afectate de probleme grave de sănătate

0
224

SOCIAL. Guvernul a aprobat acordarea unor ajutoare de urgență în sumă de 518.800 de lei, pentru sprijinirea a 200 de familii și persoane singure. Cei mai mulți bani, 383.900 lei, au fost alocați pentru 162 de familii sau persoane singure cu probleme grave de sănătate ce pot conduce la riscul de excluziune socială. Respectivii beneficiari sunt din județele Maramureș, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Neamț, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și din municipiul București

 

Restul sumei a fost alocată unor familii (din județele Caraș-Severin, Ialomița, Neamț, Olt, Suceava, Teleorman, Vaslui și Neamț) afectate de incendii, fenomene hidrometeorologice periculoase. Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificați în urma anchetelor sociale realizate de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, ajutoarele de urgență urmând să fie plătite din fondurile prevăzute cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Justiției Sociale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here